Vali Toprak, Şemdinli'de Esnaf Ziyaretinde Bulundu

Vali Toprak, Şemdinli'de Esnaf Ziyaretinde Bulundu

Hakkari Valisi Cüneyt Orhan Toprak, Şemdinli ilçesinde çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulundu.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER/ ŞEMDİNLİ

Vali Toprak, Cumhuriyet Başsavcısı Altuğ Kürşat Şahin, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ferdi Korkmaz ve İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu ile birlikte ziyaret ettiği Şemdinli İlçesi’nde Kaymakam Muhammet Fuat Türkman, Şemdinli 34. Hudut Tugay Komutanı Tuğgeneral Erdoğan Baykal, Cumhuriyet Başsavcısı Serkan Celbek ve İlçe Emniyet Müdür Vekili Atakan Coşkun tarafından karşılandı.
 
İlk olarak Şemdinli Kaymakamlığına geçerek Kaymakam Muhammet Fuat Türkmanı makamında ziyaret eden Vali Toprak, daha sonra Şemdinli Cumhuriyet Başsavcısı Serkan Celbek’i de makamında ziyaret ederek bir süre sohbet etti.
 
Ardından Vali Toprak, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Konferans Salonunda köy ve mahalle muhtarlarıyla bir toplantı gerçekleştirdi.

01-002.jpg
 
Toplantıda konuşan Vali Cüneyit Orhan Toprak, her ay bir ilçede köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek toplantı gerçekleştirdiklerini söyledi. Vali Toprak, "İl merkezi ve ilçelerimizdeki köy ve mahalle muhtarlarımızla ilimizin, ilçelerimizin, mahallelerimiz ve köylerimizin sorunlarını tespit etmek, çözmek, çözüm yollarını beraber değerlendirmek üzere toplantılar yapıyoruz. Halkla devletin buluştuğu ilk nokta olan muhtarlık müessesesi idaremiz açısından çok önem arz etmektedir. Vatandaşlarımızın problemleri ilk olarak size aksediyor. Kanunlarla verilmiş birçok göreviniz var. Asayişten, sağlık hizmetine, eğitimden, bayındırlık, yol ve içme suyu hizmetine kadar vatandaşların talepleri ilk olarak sizlere geliyor. Sizler de bunu çözmek için çaba sarf ediyorsunuz. Bizler de kademeli olarak ilçede kaymakamınız, ilde de Valiniz olarak bizler devamında da Ankara’daki devlet büyüklerimiz olmak üzere vatandaşımızı daha müreffeh ve huzurlu bir ortamda yaşatabilmek amacıyla hepimiz bir çaba içerisindeyiz. Biz sizleri dinlemek, sizlerin varsa projelerini almak aynı zamanda da halkımızın bize ulaştıramadığı taleplerini, sıkıntılarını, önerilerini sizlerden dinlemek amacıyla bu toplantıları tertip ediyoruz. Bu toplantıların çok faydalı olduğuna inanıyorum. İnşallah karşılıklı görüş alışverişinde bulunarak değerlendirmelerimizi yaparak faydalı bir toplantı gerçekleştirmeyi ümit ediyoruz" dedi.

Daha sonra geçilen toplantıda, köy ve mahalle muhtarları sorun ve taleplerini dile getirerek karşılıklı görüş alışverişinde bulundular.
 
Toplantının ardından Vali Toprak beraberindeki protokol üyeleriyle birlikte ilçe merkezindeki esnafları ziyaret ederek bir süre sohbet etti.
 
Şemdinli 34. Hudut Tugay Komutanı Tuğgeneral Erdoğan Baykal’ı da makamında ziyaret eden Vali Toprak, daha sonra ilçeden ayrıldı. 

14.jpg

07-002.jpg19.jpg18.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.