Vali Toprak, Şemdinli'de Askerleri ziyaret etti

Vali Toprak, Şemdinli'de Askerleri ziyaret etti

Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak ve beraberindekiler 2 bin 640 rakımlı Gedik Tepe üs bölgelerinde yer yer 7 metreyi bulan karda vatan savunması için nöbet tutan askerleri ziyaret etti.

Hakkâri Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Şemdinli İlçesi’ndeki Mirgesav Dağı ve Gedik Tepe üs bölgelerinde hava sıcaklığının sıfırın altında 35 dereceye kadar düştüğü 2 bin 865 rakımlı Mirgesav Dağı ve 2 bin 640 rakımlı Gedik Tepe üs bölgelerinde nöbet tutan askerleri ziyaret etti.  

 Komutanlardan bölgeyle ilgili bilgi alan Vali Toprak,kar altındaki mevzilerde nöbet tutan askerlerle bir süre sohbet etti. Burada basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Vali Toprak, yolların yapılmasıyla üs bölgelerine 18 konteynır, banyo, tuvalet ve seyyar mutfak getirildiğini söyledi.

Vali Toprak,"Güvenlik güçlerimiz vatan savunmasını canı pahasına yerine getiriyor. Komutanlarının komutası altında zor iklim şartlarında, ülkemizin sıfır noktasında soğukla mücadele ederek sınırdan gelebilecek her türlü tehlikeye karşı tetikte ve hazır bekliyor' dedi.

Ziyarette Vali Toprak’a, Şemdinli Kaymakamı Muhammet Fuat Türkam, Yüksekova 3. Piyade Tümen Komutanı Tuğgeneral Metin Tokel, Hakkâri Dağ ve Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Emre Tayanç, Şemdinli 34. Hudut Tugay Komutanı Tuğgeneral Erdoğan Baykal, Hakkâri Cumhuriyet Başsavcısı Altuğ Kürşat Şahin, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ferdi Korkmaz ve İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilbiroğlu'da eşlik etti.

11.jpg17.jpg12-002.jpg14-001.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.