Vali Toprak, şehit ailelerini evlerinde ziyaret etti

Vali Toprak, şehit ailelerini evlerinde ziyaret etti

Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Çanakkale Deniz Zaferi’nin 103. Yıldönümü ve 18 Mart Şehitleri Anma Günü etkinlikleri kapsamında şehit ailelerini evlerinde ziyaret etti.

Hakkari valisi Cüneyit Orha Toprak, 2012 yılında örgüt mensupları tarafından Merkez Geçimli Karakol Komutanlığına yapılan saldırıda şehit olan köy korucularından 6 çocuk babası Cabbar Duman ve 5 çocuk babası Faruk Çiftçi ile 1999 yılında  Olgunlar Köyü’nde şehit edilen 9 çocuk babası Reşit Berk’in ailelerini ziyaret etti.

Vali Toprak, evlerinde ziyaret ettiği şehit aileleriyle bir süre sohbet ederek onların sıkıntı ve taleplerini dinledi.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren şehit aileleri, Vali Toprak beraberindekilere teşekkür etti.

Ziyarette Vali Toprak, eşi Dr. Funda Toprak, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ferdi Korkmaz, İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu ve Aile ve Sosyal Politikalar (ASP) İl Müdür Vekili Salih Kaya’da eşlik etti. 

07-053.jpg08-034.jpg04-083.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.