Vali Toprak, saldırıda yaralanan polis memurunu ziyaret etti

Vali Toprak, saldırıda yaralanan polis memurunu ziyaret etti

Hakkâri Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Şemdinli İlçesi Kilise Tepe Mevkii Su Deposu civarında yürütülen operasyonda yaralanan polis memurunu tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.

Hakkâri Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Şemdinli İlçesi Kilise Tepe Mevkii Su Deposu civarında yürütülen operasyonda yaralanan polis memurunu tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.
 
Hakkâri Devlet Hastanesi’ne giden Vali Toprak, burada tedavi altına alınan yaralı polis memuru ile çeşitli sebeplerden dolayı değişik servislerde tedavi gören güvenlik güçlerini ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Polis ve askerlerle bir süre sohbet eden Toprak, daha sonra doktorlardan polis ve askerlerinin sağlık durumları hakkında bilgi aldı.

Vali Toprak, tedavi olmak için hastaneye gelen vatandaşlara da geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

img_5594.jpgimg_5622.jpgimg_5599.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.