Vali Toprak, Patlamada yaralanan askerleri ziyaret etti

Vali Toprak, Patlamada yaralanan askerleri ziyaret etti

Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Hakkari-Çukurca karayolunda meydana gelen patlama sonucu yaralanan askerleri ziyaret etti.

Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Çukurca İlçesi’nden Merkez istikametine seyir halinde olan askeri konvoyun Ağaçdibi Köyü yol ayrımından geçişi esnasında yola tuzaklanan EYP’nin infilak etmesi sonucu yaralanan askerleri tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.

Vali Cüneyit Orhan Toprak, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı olarak görev yapan eşi Dr. Funda Toprak ve İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu ile birlikte gittiği Hakkâri Devlet Hastanesi’nde İl Sağlık Müdürü Dr. Hamdullah Kara, Hastane Başhekimi Op. Dr. Akay Edizsoy ve hastane yöneticileri tarafından karşılandı.

Toprak, Ziyaret ettiği yaralı askerlere geçmiş olsun dileklerinde bulunup, sağlık durumları hakkında Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Akay Edizsoy’dan bilgi aldı.

2-493.jpg3-405.jpg1-521.jpg

Kaynak:Hakkarivaliliği

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.