Vali Toprak Öğretmenlerle bir araya geldi

Vali Toprak Öğretmenlerle bir araya geldi

Hakkâri Valisi Cüneyit Orhan Toprak, İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen (ÇOGEP)" kapsamında öğretmenlerle bir araya geldi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkâri Valisi Cüneyit Orhan Toprak, İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen "Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek İçin Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP)" kapsamında düzenlenen toplantıda öğretmenlerle bir araya geldi.  

Vali Toprak başkanlığında Polis Evi’nde gerçekleşen toplantıya İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ferdi Korkmaz, İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Veysel DURGUN ve ÇOGEP projesinde görevli öğretmenler katıldı.

Toplantıda bir konuşma yapan Vali Cüneyit Orhan Toprak, çocukların ve gençlerin topluma kazandırılması, faydalı birer birey olabilmeleri ve eğitim hayatlarını aksatmadan başarılı şekilde devam ettirebilmeleri için hayata geçirilen projenin başarılı bir şekilde sürdürüldüğünü söyledi.

Emniyet Müdürlüğünün projenin yanı sıra öğrencilere kitap dağıttığını, kırtasiye yardımında bulunduğunu ve tiyatro gösterileri düzenlediğini ifade eden Vali Toprak, şimdi de öğrencilerimize takviye eğitim diyebileceğimiz kurs veriliyor dedi.

Vali Toprak,"Amacımız Hakkâri’nin üniversite ve diğer lise sınavlarında başarı düzeyini yukarılara taşımaktır. Hakkârili gençlerimizi ülkesine ve daha üst kademelerde hizmet edecek ortama hazırlamak istiyoruz. Öğretmen arkadaşlarımız fedakârlık yaparak bu kurslara hafta sonları katkı veriyorlar.

Çocuklarımızın yetişmeleri, sınavlarda başarılı olmaları için büyük çaba harcıyorlar. Ben kendilerine teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu

Vali Toprak ayrıca, öğrencilerin Türkiye'nin diğer bölgelerindeki kardeşleriyle kaynaşmaları ve daha fazla sosyalleşmesi amacıyla da Çanakkale, İstanbul, Ankara ve İzmir gibi illere geziler düzenlediklerini ifade etti. Toplantıda, ÇOGEP faaliyetleri, YGS-LYS takviye kursuna katılan öğrenci seçimi, kursun başarısı ve başarı grafiğini yükseltmek için neler yapılabileceği gibi konular görüşüldü.

ÇOGEP’in amacı, polis-halk ilişkilerinin geliştirilmesi, suçla mücadelenin güçlendirilmesi ve polislik hizmetlerinin yürütülmesinde çağdaş uygulamaların hayata geçirilmesi, toplum üzerinde oluşan suç korkusunun ortadan kaldırılarak daha güvenli yaşam alanlarının oluşturulmasıdır. 

001.jpg02-003.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.