Vali Toprak, köylülerle buluştu

Vali Toprak, köylülerle buluştu

Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Otluca Köyündeki uyanık mezrasında köylülerle buluşup sorunlarını dinledi.

HAKKKARİ OBJEKTİF HABER

 Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, komutanlar ve Kanaat önderleri, Hakkari merkezine 10 kilometre uzaklıkta bulunan Otluca Köyünde köylülerle buluşup sorunlarını dinledi.

Vatandaşlarımıza her zaman Hakkarimi’zin her biri birbirinden güzel olan köşelerinde beraber olacağığını belirten toprak şöyle konuştu;

‘’Otluca köyümüze bir ziyaret gerçekleştirdik. Burada özel idare valilik olarak devam eden hizmetlerimiz var biliyorsunuz hayvancılık önemli bir yer tuttuğu için ot önem arz ediyor. Vatandaşlarımızın bu otları getirmede yoldan dolayı yaşadıkları sıkıntıları giderilmesi manasında da 5 kilometrelik yol açma faaliyetimiz tamamlanmak üzere bu otlucanın bir özelliği de hafta sonları buralarda ailelerden öğrencilerden piknik yapanlardan geçilmez aynı zamanda güzel bir deremiz mevcut olduğu için balık tutma faliyetleride yürütülüyor. Bu manada ihtiyaç duyulan gerek camilerine gerek dere üzerinde oturma yerleri, çeşme bunlarla ilgili projelerimizi tamamlamak üzereyiz. Fakat bizim için en önemlisi bu sıcak kanlı ortamda bulunmak vatandaşlarımızla beraber olmak, askerini  polisini, valisini kaymakamını bağrına basan bizlerle beraber olmakla her zaman mutluluk duyan tabi bu duyguda karşılıklıdır, Köylü vatandaşlarımıza, sivil toplu kuruluşumuza komutanlarımızla emniyet müdürlüğümüzle bu ortamdan bulunmaktan çok mutluyuz kendilerine teşekkür ediyoruz. Bu faaliyetlerimiz her zaman devam etti bundan sonrada devam edecek, vatandaşlarımıza her zaman Hakkarimi’zin her biri birbirinden güzel olan köşelerinde beraber olacağız’’dedi.

Programa, Vali Cüneyit Orhan Toprak, Vali Yardımcısı M. Nurullah Karaman, Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim, Yüksekova 3. Piyade Tümen Komutanı Tümgeneral Metin Tokel, Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Emre Tayanc, İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Ferdi Korkmaz, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Balık, İl Emniyet Müdürü S. Suvat Dilberoğlu, Hakkari kanaat önderlerinden Orhan Pirazbeyoğlu, Durankaya Belediye Başkanı Fatih Keskin, HATSO Başkanı Servet Taş, Gıda Tarım ve Hayvancılık  İl Müdür​ü Vahap Şimşek, HATSO Meclis Başkanı Nazım Demir, bazı kurum amirleri ile Otluca köyü Uyanık mezrası sakinleri katıldı.

2-560.jpg3-463.jpg1-615.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum