Vali Toprak Hakkârisporlu futbolcularla bir araya geldi

Vali Toprak Hakkârisporlu futbolcularla bir araya geldi

Hakkâri Valisi Cüneyit Orhan Toprak, İl Jandarma Komutanlığı tarafından organize edilen yemekte Hakkârisporlu futbolcularla bir araya geldi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkâri İl Jandarma Komutanlığı’nda verilen yemeğe Vali Toprak'ın yanı sıra Dağ ve Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Emre Tayanç, Cumhuriyet Başsavcısı Altuğ Kürşat Şahin, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ferdi Korkmaz, İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, Hakkârispor Kulüp Başkanı Cebrail Işık, teknik direktör Mikail Özdemir ve futbolcular katıldı.

Vali Toprak ve beraberindekiler, yemekte bir araya geldikleri sporcularla bir süre sohbet ederek oynayacakları müsâbakalarda başarılar diledi.

İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ferdi Korkmaz, uzun zamandır Hakkârisporlu futbolcularla bir araya gelmek istediklerini, ancak bugüne nasip olduğunu ifade ederek, İlimizi Bölgesel Amatör Ligi’nde temsil eden Hakkârisporlu futbolcu ve yöneticileriyle bir araya gelmekten mutluluk duyduklarını söyledi.

Hakkârispor Kulüp Başkanı Cebrail Işık kendilerinden desteklerini esirgemeyen Vali Toprak'a  teşekkür etti.

Başkan Işık, daha sonra Dağ ve Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Emre Tayanç’a üzerinde ismi yazılı bulunan Hakkârispor forması hediye etti.

Tuğgeneral Tayanç, kendisine forma hediye eden Başkan Işık ve beraberindeki sporculara teşekkür ederek, her zaman yanlarında olduklarını söyledi.

Hakkârispor yönetimi tarafından diğer protokol üyelerine de daha önce isimlerinin yazıldığı Hakkârispor forması hediye edilmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.