Vali Toprak Hakkârispor ve Hakkârigücü'nün antrenmanlarını izledi

Vali Toprak Hakkârispor ve Hakkârigücü'nün antrenmanlarını izledi

Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Hakkârispor ve Hakkârigücü futbolcuları ziyaret ederek yaptığı antrenmanları izledi.

 HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Türkiye Futbol Federasyonu Bölgesel Amatör Ligi 1. Grup'ta mücadele eden Hakkârispor ile Kadınlar 2. Ligi 2. Grup'ta mücadele eden Hakkârigücü bayan futbol takımının antrenmanlarını izledi.
 
Merzan futbol sahasında yapılan antrenmanları izleyen Vali Toprak, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ferdi Korkmaz, İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, Hakkâri Gençlik ve Spor İl Müdürü Reşit Güldal, Hakkârispor ve Hakkârigücü Spor Kulübü yöneticileri tarafından karşılandı.
 
13 Mart 2017 tarihinde Diyarbakır Bağlar Belediyespor ile kendi sahasına oynayacağı müsabakanın hazırlıklarını sürdüren Hakkârisporlu futbolcular, Vali Toprak, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ferdi Korkmaz ve İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu’na üzerinde isimlerinin yazılı olduğu Hakkârispor forması hediye etti.
 
Vali Toprak, bir süre sohbet ederek antrenmanlarını izlediği her iki takım futbolcularına yapacakları müsâbakalarda başarılar diledi.

02-005.jpg05-006.jpg04-005.jpg08-(1).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.