Vali Toprak, esnaf ve vatandaşlar ile vedalaştı!

Vali Toprak, esnaf ve vatandaşlar ile vedalaştı!

Hakkari Valiliğinden Konya Valiliğine atanan Vali Cüneyit Orhan Toprak, Hakkari kent merkezinde esnaf ve vatandaşlar ile vedalaştı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzası ile yayımlanan son valiler kararnamesi ile Konya Valiliğine atanan Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak ziyaretlerine devam ediyor. 

Belediye Başkan Vekili Cünety Epcim,Çukurca Kaymakamı Temel Ayca, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Nuri Öztürk, İl Emniyet Müdürü S. Suvat Dilberoğlu'nun eşlik ettiği Vali Toprak sabah saatlerinde Hakkari kent merkezinde esnaflara veda ziyareti gerçekleştirdi. 

7'den 70'e esnaf ve vatandaştan helallik isteyen Vali Toprak, 2,5 önce  ilk valilik görevi olarak Hakkari'ye atandığını söyledi. 

Hakkari geldiğinde hem coğrafi olarak ve insanı yapısı olarak mükemmel bir ortamla karşılaştığını anlatan Vali Toprak, Hakkari insanının her biri birbirinden kıymetli, misafirperver, devletini sevdiğini kaydetti. 

"HAKKARİ HALKI BİZE GÜÇ VERDİ"

Toprak, göreve geldiği ilk günden beri vatandaşların kensini bağırlarına bastığını ifade ederek, "Biz onlara bir adım attıysak,onlar bize on adım attılar. Hiçbir çalışmamızda, hiçbir önerimizde bizi yalnız bırakmadılar. Hangi konuya el attıysam Hakkarili vatandaşlarımı yanımda buldum. Onların desteğini hissettim.önceden birikmiş bazı konularda ne zaman sıkılsam, bunalsam işte bugünden görmüş olduğunuz bu halkımızın sevgisi,enerjisi bizi tekrar görevimizin başına dimdik getirme gücü verdi." diye konuştu. 

"HAKKARİ'NİN SEVGİSİNİ KAZANDIM"

Hakkari'de çok güzel bir dönem geçirdiğinin altını çizen Vali Toprak, "2,5 yıl hem hizmet manasından hem de halkımızın huzura kavuşma manasında güvenlik güçlerimizle ,kamu kurumlarımızla ,üniversitemizle, sivil toplumlarımızla, muhtarlarımızla beraber çalışma hayreti içerisinden çalışma gayreti içerisinde olduk. En önemlisi nüfusu 280 bin'i bulan Hakkari halkımız bizi hiç bir zaman yalnız bırakmadı, bağırlarına bastı. Bizi sevdiler Allah razı olsun bizde onları sevdik. Benim geriye bıraktığım eser sorulursa ben hiç tereddüt etmeden şunu söylerim ki Hakkari halkının sevgisini  kazanmak benim buradaki en büyük eserimdir. Bunun da gerçek olduğunu gerek 2,5 buçuk yıl görev yaptığımız dönemde, gerekte bugün yaptığım veda ziyaretinde ve tayinimiz çıktığında halkımızın bize göstermiş olduğu sevgi tepkilerinden çok net anlıyoruz. Hakkari halkımızı bizi en büyük mükafatla gönderiyor" şeklinde duygularını ifade etti.  

"BÜYÜK BURUKLUK, ÜZÜNTÜ YAŞIYORUM"

Hakkari'nin coğrafi yönden dünyadaki en güzel özeliklere sahip bir kent olduğu mesajını veren Vali Toprak şöyle konuştu: "Dağları ile dereleri ile kayalıkları ile yayları ile sporu ile en güzel buradaki varlığa sahip olan Hakkari ilimizi geriye kalan ülkemizdeki 80 milyon vatandaşımızda en kısa zamanda buraya gelmeye davet ediyorum. Buradaki kıymetli vatandaşımızı, halkımızı yakından tanımalarını istiyorum. Kendilerine hizmet edenlere, kendilerini sevenlere ne kadar koşar adımlarla yaklaştıklarını bütün Türkiye'nin görmesini istiyorum. Geldiğim günden beri beni ve ailemi öyle bir kuşattılar ki şuanda büyük bir ile atanmamış olmama rağmen devletimizin,Sayın Cumhurbaşkanımızın takdiri ile büyük bir burukluk, büyük bir üzüntü yaşıyorum.'

v-001.jpgv1-003.jpgv2-002.jpgv3-002.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
4 Yorum