Vali Toprak, Engelli Sporcuları ziyaret etti

Vali Toprak, Engelli Sporcuları ziyaret etti

Hakkâri Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Bölgesel Amatör Ligi D Grubu’nda mücadele eden Sümbül Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı maçını izleyerek müsabakalarda başarılar diledi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Vali Toprak, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ferdi Korkmaz ve İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu ile birlikte Anadolu Lisesi Kapalı Spor Salonu’nda Sümbül Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı ile Muş Sevgi Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı arasında oynanacak olan müsabaka öncesinde sporcularla bir araya geldi.

Bir süre sohbet ettiği her iki takım sporcularına oynayacakları müsabakada başarılar diledi.

Bedensel Engeliler Derneği Hakkari Şubesi Başkanı Mesut Keskin ise, vali Toprak ve beraberindekilere teşekkür etti.

Sümbül Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı konuk takım Muş Sevgi Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımını 78-18 yendi.

01-004.jpg04-003.jpg07-003.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.