Vali Toprak, Başarılı sporcuyu makamında kabul etti

Vali Toprak, Başarılı sporcuyu makamında kabul etti

Hakkâri Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Slovenya Pokjlukada yapılan Biathlon Avrupa Şampiyonası’nda 35 ülkeden 124 sporcunun katıldığı yarışmada 25’inci olan sporcuyu makamında kabul etti.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkâri Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Slovenya Pokjlukada yapılan Biathlon Avrupa Şampiyonası’nda 35 ülkeden 124 sporcunun katıldığı yarışmada 25’inci olan Zana Öztunç isimli sporcuyu makamında kabul etti.
 
Vali Toprak, Hakkâri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Reşit Güldal ve Kayak Milli Takımı Antrenörü Kenan Ören ile birlikte kendisini ziyaret eden Zana Öztunç’u elde ettiği başarıdan dolayı kutlayarak bir süre sohbet etti.

Vali Toprak, Avrupa’da derece yaparak Biathlon dalında Dünya Kupası Yarışmasına hak kazanan ilk ve tek sporcu unvanına sahip olan Zana Öztunç’a tam Cumhuriyet altını hediye ederek başarılarının devamını diledi.

Zana’nın 26 Şubat-4 Mart 2018 tarihleri arasında Estonya’da yapılacak olan Gençler Dünya Şampiyonası ile 6-11 Mart tarihleri arasında da Finlandiya’da yapılacak olan Dünya Kupası Yarışmasına katılarak İlimizi temsil edecek.

Vali Cüneyit Orhan Toprak, 8-10 Aralık 2017 tarihinde Hakkari'yi temsilen İtalya’da katıldığı Junior Ibu Cup 1 yarışmasında derece yaparak 16’ncı olan Zeynep Elif Duranık’ı da tebrik ederek Cumhuriyet altını ile ödüllendirdi.

01-120.jpg03-084.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.