Vali İdris Akbıyık'tan engellilere ziyaret!

Vali İdris Akbıyık'tan engellilere ziyaret!

Hakkari Valisi İdrsi Akbıyık, Hakkâri Bedensel Engelliler Derneği Engelliler Koordinasyon Merkezini ziyaret ederek engellilerle bir araya geldi.

Vali Akbıyık, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Nuri Öztürk ve İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu ile birlikte ziyarette bulunduğu merkezde Hakkâri Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Mesut Keskin, Sümbül Engelliler Spor Kulübü Başkanı İlhan Ertuş, Berçelan İşitme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Cahit Mollaosmanoğlu ve engelliler tarafından karşılandı.

Akbıyık, Engelliler Koordinasyon Merkezi bünyesinde verilen ebru, giyim ve bilgisayar kurslarını dolaşarak burada yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Burada bir araya geldiği engellilerle bir süre sohbet ederek onların sorun ve taleplerini dinleyen Vali Akbıyık,imkânlar nispetinde engellilere gereken desteğin verildiği bundan sonra da verileceğini söyledi.

1-20190228203744.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.