Vali İdris Akbıyık'ın muhtarlar günü mesajı

Vali İdris Akbıyık'ın muhtarlar günü mesajı

Hakkari Valisi İdris Akbıyık 19 Ekim Muhtarlar günü nedeniyle yayınladığı mesajda bütün muhtarların muhtarlar gününü kutladı.

Vali Akbıyık Muhtarlar günü mesajında şu ifadelere yer verdi: "Muhtarlarımızın hizmetlerinin hatırlanması, sorunlarının konuşulması ve problemlerine çözüm üretilmesi amacıyla ‘19 Ekim’ tarihi 2015 yılından itibaren ‘Muhtarlar Günü’ olarak kutlanmaktadır.

Muhtarlık müessesesi, kültürümüzün ve toplumsal hayatımızın önemli yapı taşlarından biridir. Yerel demokrasinin en eski örneğini temsil eden muhtarlarımız, milletimizin eli, gözü, kulağı konumundadır.

Devletimizin vatandaşlarımıza ulaşması noktasında her zaman ön saflarda olan muhtarlarımız, halkımızın kendi içlerinden biri olarak her türlü sorun, sıkıntı ve taleplerini rahatlıkla ilettikleri temsilcileridir.

Özellikle İlimizin konumu itibariyle hassas oluşu muhtarlarımıza çok büyük sorumluluk doğurmaktadır. Devletin temsilcisi olarak faaliyet gösteren bütün muhtarlarımızın görevlerini en iyi ve en içten şekilde yaptıklarından zerre şüphemiz yoktur.

Bu duygu ve düşüncelerle; tüm muhtarlarımızın Muhtarlar Gününü kutluyor, kendilerine sağlık, mutluluk ve görevlerinde başarılar diliyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.