Vali İdris Akbıyık'ın karne tatili mesajı

Vali İdris Akbıyık'ın karne tatili mesajı

Hakkari Valisi İdris Akbıyık karne tatili nedeniyle bir mesaj yayımladı

Vali Akbıyık mesajında şu ifadelere yer verdi: "Hepimizin bildiği gibi bu gün, 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılını noktalayıp karneleri dağıtıyoruz ve yaklaşık üç aylık bir yaz tatilini başlatıyoruz.

Geleceğimiz olan sevgili çocuklarımız ve emekçi öğretmenlerimiz için uzun bir eğitim öğretim yılının tüm yorgunluğunu geride bırakma ve aynı zamanda yeni bir eğitim öğretim yılına daha güzel başlamak için hazırlık yapma zamanıdır.

Biten bir yılın ardından çocuklarımızla eğitim öğretim yılının verimli olup olmadığını değerlendirerek ellerinde karneleri ile bizlere koşan çocuklarımızı velileri olarak yüreklendirmeli, heveslerini kırmamalı, onları etrafındakilerle karşılaştırarak ileride kapanmayacak yaralar açmamalıyız. Unutmayalım ki her çocuk özeldir ve her çocuğun kendine has yetenekleri vardır. Veliler olarak bizlere düşen görev onların arkalarında olduğunu hissettirecek şekilde davranmaktır.

Sevgili çocuklarımıza bol eğlenceli, verimli, kitaplarla dolu bir yaz tatili diliyor; karnesini alan tüm miniklerimizi sevgi ile kucaklıyor ve gözlerinden öpüyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.