Vali İdris Akbıyık'ın Kadir Gecesi mesajı

Vali İdris Akbıyık'ın Kadir Gecesi mesajı

Hakkari Valisi İdris Akbıyık, Kadir Gecesi dolayısı ile mesaj yayınladı

Vali Akbıyık Kadir Gecesi Mesajında şu ifadelere yer verdi: "Ramazan-ı Şerif’i yavaş yavaş geride bırakmanın burukluğunu yaşadığımız şu günlerde ümmet olarak aynı zamanda bin aydan daha hayırlı olduğu bildirilen Kadir Gecesi’ne ulaşmanın da sevinci içerisindeyiz.  

Ramazan ayı içerisinde olduğu gibi bu gece de fani hayatımızın telaşelerini bir kenara bırakarak insan olarak kendi içimize dönme, nefsimizle baş başa kalma, nefsimizi ve onun isteklerini terbiye etme, geçmişteki günahlarımızdan tövbe etme gayesinde olmalıyız. Bu gece mübarek Ramazan ayının da faziletleri ile yoğurduğumuz ruhumuzu dünyevi işlerimizden arınarak dinlendirmeli ve hayatımızın geri kalanı için adeta yeni bir başlangıca dönüştürmeliyiz.  

Ellerimizi semaya açtığımızda Ülkemizin birlik ve bütünlüğü, milletimizin kardeş ve beraberliği için hem ülkemiz içerisinde hem de sınır dışında gerçekleştirilen operasyonlarda görev alan güvenlik güçlerimizi de unutmayalım bu gece. Rabbim yar ve yardımcıları olsun. 

 Tüm din kardeşlerimizin kalplerinde barış, sevgi, kardeşlik, hoşgörü ve yardımlaşmanın hakim olması, bu gecenin bizler için hayırlara vesile olmasını, yaklaşan Ramazan Bayramı’na sağlık ve huzur içinde ulaşmayı temenni ediyor ve tüm İslam aleminin Kadir Gecesi’nin mübarek olmasını diliyorum."

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.