Vali eşi Dr. Funda Toprak ADSM’yi ziyaret etti!

Vali eşi Dr. Funda Toprak ADSM’yi ziyaret etti!

Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak’ın eşi Dr. Funda Toprak Aile Destek ve Eğitim (ADSM) Merkezlerini ziyaret etti.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

ADMS’yi ziyaret eden Vali eşi Dr. Funda Toprak Aile ve Sosyal Politikalar (ASP) İl Müdürü Mehmet Akif Bildirici ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Müdürü Vedat Ali Ertuş tarafından karşılandı.

ASP Müdürü ve beraberindekiler Dr. Funda Toprak’a Aile Destek ve Eğitim Merkezini çalışmaları hakkında bilgi verdi. Merkezde verilen kursları gezip kursiyerlerle sohbet edip sorun ve sıkıntılarını dinleyen  Toprak, Hakkari’de kadınlara yönelik faaliyet veren Aile Destek ve Eğitim Merkezi faaliyetlerini önemsediklerini söyledi.

Toprak,” Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ve SYDV tarafından kadınlarıngelişim ve becerilerinin geliştirilmesine katkı sağlayıcı, meslek edindirici, Psikososyal destek sağlayıcı, çeşitli kursların ve etkinliklerin yapılacağı eğitimler ve danışmanlık hizmetlerinin yapıldığı, toplantı ve eğitim salonlarının bulunduğu, çocuklar için de kreş ortamının sağlanacağı bir Aile Yaşam ve Destek Merkezinin açılabilmesi amacıyla çalışmaların yürütüldüğü ve konum takipçisi olacağız” dedi.

Bir süre kadınlarla sohbet eden Vali eşi Toprak, daha sonra Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’nde yeni hizmete açılan Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi‘ni (ŞÖNİM) ziyarette bulunarak hayırlı olmasını diledi.

unnamed-(2)-022.jpgunnamed-(3)-019.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.