Vali Duruk, Kayak merkezinde incelemelerde bulundu

Vali Duruk, Kayak merkezinde incelemelerde bulundu

Hakkari İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Vali Yardımcısı Mustafa Duruk 3 bin 600 rakımlı Kayak Merkezinde denetlemelerde bulundu.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari il genelinde, ilçe köy ve mezraları tek tek ziyaret ederek vatandaşların sorun ve sıkıntılarını yerinde dinleyen Vali Yardımcısı Mustafa Duruk, bu defa ise 3 bin 600 rakımlı kayak merkezinde incelemelerde bulundu.

Kent merkezinden 12 kilometre mesafede bulunan Kayak Merkezinde incelemelerde bulunan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Vali Yardımcısı Mustafa Duruk, kayak merkezi pistini sezona hazır duruma getirdiklerini belirtti.

Vali Duruk,""Pistleri en az 3.5 kilometre daha uzattık. Kayak Merkezinde yapımı devam eden pist çalışmalarını yerinde inceledik. 3.5 kilometre uzunluğundaki yeni pistin kısa sürede tamamlayıp kış mevsiminde kayak severlerin hizmetine sunacağız. Burada emeği geçen herkese teşekkür ederiz" dedi. 

  Yüksek rakıma yaya olarak çıkan Vali Yardımcısı Durak'a teknik elemanlarda eşlik ederek bölgede yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdiler.

duruk-vali.jpgduruk-vali-2-001.jpgduruk-vali-3-001.jpg

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.