Vali Ali Çelik'ten Bayram mesajı!

Vali Ali Çelik'ten Bayram mesajı!

Hakkari valisi Ali Çelik Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Vali Çelik yayınladığı Bayram mesajında şu ifadelere yer verdi;

'Birlik, beraberlik ve paylaşmanın bereketini en güzel şekilde yaşadığımız Ramazan ayını geride bırakırken sevinç ve mutluluğumuzu paylaşacağımız Ramazan Bayramına kavuşmanın heyecanını yaşıyoruz. Bayramlar bizleri bir araya getiren, birbirimize olan sevgi bağımızı güçlendiren müstesna günlerdir. Bu bayramı fırsat bilerek aile bağlarımızı kuvvetlendirmeli, büyüklerimizi ve sevdiklerimizi ziyaret ederek eski bayramların yaşandığı güzel hatıraları tazelemeliyiz. Bu ayda  tüm kırgınlıkları ve dargınlıkları geride bırakarak, birbirimize sevgi ve saygı ile yaklaşmalı, dayanışmamızı ve birlikteliğimizi daha güçlü hale getirmeliyiz. Bayram dolayısıyla yola çıkacak vatandaşlarımızın da trafik kurallarına uyma konusunda azami dikkat göstererek sağ salim sevdiklerine kavuşmalarını temenni ediyorum.


Bu vesileyle, Ramazan Bayramı'nızı en içten dileklerimle kutlar, bu güzel günün tüm İslam âlemine huzur, barış ve bereket getirmesini temenni ederim. Sevdiklerinizle ve ailenizle nice mutlu, huzurlu ve hayırlı bayramlar geçirmenizi dilerim.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.