Vali Akbıyık'a ziyaretler devam ediyor

Vali Akbıyık'a ziyaretler devam ediyor

Hakkari Valiliği görevine atanan Vali İdris Akbıyık'a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Cemal Adıyaman, AK Parti Çukurca İlçe Başkanı Zeki Derin ve AK Parti Şemdinli İlçe Başkanı Fikri Algül ile Yüksekova Büyükçiftlik Beldesi Belediye Başkanı Rüştü Zeydan, Vali İdris Akbıyık'ı makamında ziyaret ederek görevin hayırlı olmasını dilediler.

Hakkâri Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Rengi Hakkâri Sanat Topluluğu da Vali İdris Akbıyık'ı makamında ziyaret ederek görevinin hayırlı olmasını diledi.

Hakkâri Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ayhan Tunç, sanat topluluğu olarak yaptıkları çalışmalar hakkında Vali Akbıyık'a bilgi verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Akbıyık, misafirleriyle bir süre sohbet ederek, nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür etti.

1-804.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.