Vali Akbıyık yapımı süren kız yurdunu inceledi!

Vali Akbıyık yapımı süren kız yurdunu inceledi!

Hakkari Valisi İdris Akıyık, Valilik ile Üniversitesi’nin tadilatını üstlendiği, kız öğrenci yurdu olarak kullanıma açılacak olan Hz. Hacı Gür Cami yurdunda denetlemelerde bulundu.

 Hakkari'ye gelen öğrenci sayısında büyük artış olduğunu belirten Vali İdris akbıyık, çalışmalar hakkında bilgi alarak yurt binasını inceledi.

İl Müftüsü Faruk Gürbüz, tadilat ve çalışmaların bitmesinin ardından 39 kişilik kapasitenin 55 kişilik olacağını belirtti.

İncelemelerde İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Nuri Öztürk, İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, İl Müftüsü Faruk Gürbüz, İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Gür ve İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Nurettin Fırat hazır bulundu.

1-20191013082857.jpg2-20191013082857.jpg

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.