Vali Akbıyık: Trafik kurallarına uyalım

Vali Akbıyık: Trafik kurallarına uyalım

Hakkari Valisi İdris Akbıyık, Hakkari-Çukurca karayolunda meydana gelen kazada yaralanan 4 vatandaşın ailesini hastane önünde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

 Hakkari-Çukurca karayolunda kaza yapması sonucu yaralanan 4 vatandaş Hakkari devlet hastanesine kaldırıldı.

Durumu öğrenen Vali Akbıyık, eşi Sevim Akbıyık, İl Emniyet Müdürü S. Suvat Dilberoğlu, İl Sağlık Müdürü Dr. Hamdullah Kara ile birlikte Hakkari Devlet Hastanesi Acil servisi önünde bekleyen yaralıların ailelerini ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Vali Akbıyık, sürücülere trafik kurallarına uymaları ve yaklaşan kış ayları nedeniyle de tüm hazırlıklarını tamamlamalarını istedi.

Akbıyık,” Vatandaşlarımıza çok geçmiş olsun diyoruz. Allah şifa versin. Artık Hakkarimizde yavaş yavaş kış şartları başlıyor. Onun için trafik kurallarına biraz daha dikkat edeceğiz.  Emniyet kemerimizi takacağız, kış lastiklerine geçip zincirlerimizi takmaya bağlayacağız.  Bu vesile ile bunu da duyuralım, bütün sürücülerimizi uyarılmış olalım ki bugün olduğu gibi üzücü sonuçlar da olmasın.  Ben vatandaşlarımıza çok geçmiş olsun diyorum” dedi.

Taksi duraklarını da ziyaret eden Akbıyık, trafik kuralları ve kış lastiği uygulamasına tüm sürücülerin uyması uyarısında bulundu.

 Vali Akbıyık, Esnafların işyerlerine giderek bir süre sohbet eden Vali Akbıyık, her zaman yanlarında olacaklarını söyledi. Vatandaşlar ise yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundular.

01-163.jpg02-119.jpg

3-585.jpg4-480.jpg5-329.jpg6-239.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum