Vali Akbıyık STK temsilcilieri ile buluştu

Vali Akbıyık STK temsilcilieri ile buluştu

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, kentteki sivil toplum kuruluşu (STK) ve dernek temsilcileriyle bir araya gelerek Hakkari'nin kalkınması ve sorunlarıyla ilgili görüş ve fikir alışverişinde bulundu.

Valilik toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya Vali İdris Akbıyıķ’ın yanı sıra Vali Yardımcısı Aziz Gölbaşı, STK ve dernek temsilcileri katıldı.

Vali Akbıyık, toplantıya katılan temsilcilerle Hakkâri’de yürütülen çalışmalar ve ilin sorunları hakkında fikir alışverişinde bulundu. 

Bu çerçevede, işsizlik başta olmak üzere şehrin imar ve kentsel dönüşüm açısından ihtiyaçları, eğitime yönelik yapılması gereken çalışmalar, spor yatırımları ve kayak tesisi, Hakkâri’nin kültürünün ve değerlerinin tanıtılması, engellilerin yaşadığı sıkıntılar ve belediye çalışmaları ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

Vali Akbıyıķ, STK’ların ilin sorunlarının çözümünde de önemli roller üstlenmesi gerektiğini belirtti.

Toplantı, Vali Akbıyık’ın katılanlara teşekkür ederek, bu buluşmaların tekrarlanması temennisi ile sona erdi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.