Vali Akbıyık, mahalle muhtarları ile bir araya geldi

Vali Akbıyık, mahalle muhtarları ile bir araya geldi

Vali Hakkari Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, makamında mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Belediye Başkanlığı makamında Hakkari muhtarlar derneği başkanı Ferdi Aksaç ve 15 değişik mahalle muhtarı ile biraya gelen Vali Akbıyık, mahallelerin sorun ve sıkıntılarını tespit etmek, var olan eksiklikleri gidermek amacıyla muhtarlarla bir araya geldiklerini söyledi.

Mahalle muhtarlarının talep ve önerilerini alan Vali Akbıyık, tespit edecekleri sorunları hep birlikte çözeceklerini belirtti.

Mahalle muhtarları ise, Vali Akbıyık’ın belediye deki görevine başlamasıyla birlikte çalışmaların hızlandığını belirterek, mahallelerindeki sorun ve sıkıntıları kendisine aktardıklarını ifade ettiler.

Muhtarlar toplantısına Belediye Başkan Yardımcısı ve  Vali Yardımcısı Aziz Gölbaşı, Başkan Yardımcısı Hamit Zibek ve birim müdürleri de hazır bulundu.

img_3479.jpgimg_3483.jpgimg_3486.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
3 Yorum