Vali Akbıyık, led ışık süslemeleri çalışmalarını denetledi  

Vali Akbıyık, led ışık süslemeleri çalışmalarını denetledi  

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, 71 aydınlatma direğine takılmaya başlanan lale motifli led ışık süsleme çalışmalarını yerinde denetledi.  

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari Belediyesi '2020-2023 Hakkari Değişim ve Dönüşüm' programı kapsamında şehre güzel bir görünüm kazandırmak amacıyla Tekser Mevkinden Medeni Sancar Kavşağına kadar olan bölgeye 71 aydınlatma direği takma çalışması başlattı.

Lale motifli led ışık süsleme çalışmalarını yerinde inceleyen Vali Akbıyık, ilgililerden bilgi aldı.  Ayrıca çalışmalar kapsamında Medeni Sancar Kavşağına 8 metre genişliğinde ve 6 metre yüksekliğinde led ışıklı kavşak motifi yerleştirileceği de belirtildi.

Hakkari Valisi/Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, Hakkari’nin hizmetin en iyisine layık olduğunu belirterek, 2020-2023 Hakkari Değişim ve Dönüşüm Programı kapsamında birçok proje gerçekleştirecekleri bilgisini verdi. 

2-20200213103613.jpg1-20200213103613.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum