Vali Akbıyık: Koronavirüs bugüne kadar ilimize gelmedi!

Vali Akbıyık: Koronavirüs bugüne kadar ilimize gelmedi!

İl Pandemi Koordinasyon toplantısında açıklama yapan Hakkâri Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, Koronavirüsün bugüne kadar Hakkari'ye gelmediğini söyledi.

İl Pandemi Koordinasyon Kurulu Toplantısı Hakkâri Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık başkanlığında Valilik Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıya Vali Akbıyık'ın yanı sıra, Dağ ve Komando Tugay Komutan Vekili Albay Hamdi Ünal Akmeşe, Vali Yardımcıları İdris Koç, Aziz Gölbaşı, Mustafa Duruk, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Nuri Öztürk, İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın ve ilgili kurum müdürleri katıldı

Toplantıda konuşan Hakkari Valisi İdris Akbıyık, koronavirüs ile mücadelede alınan tedbirlerin titizlikle yerine getirildiğin söyledi.

Koronavirüsün bugüne kadar Hakkari'ye gelmediğini belirten Vali Akbıyık, "Biz daha önceden de tedbirlerimiz almıştık. İlimize gelen vatandaşlarımız belirlenen noktalarda sağlık taramasından geçiriliyordu. Çok şükrü koronavirüs bugüne kadar İlimize gelmedi. Çalışmaların yürütülmesinde emeği geçen Vali Yardımcılarımıza, İl Jandarma Komutanımıza, İl Sağlık Müdürümüze ve ilgili kurumlara teşekkür ediyorum. Koronavirüs ile mücadelemiz hayatın her alanında devam ediyor." dedi.

İl Sağlık Müdürü Dr. Hamdullah Kara tarafından yapılan sunumun ardından toplantıda, koronavirüs salgınıyla ilgili İlimizde alınan ve alınacak tedbirler değerlendirilerek kararlar alındı.

1-20200328192357.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
4 Yorum