Vali Akbıyık kayak merkezinde inceleme yaptı

Vali Akbıyık kayak merkezinde inceleme yaptı

Hakkâri Valisi İdris Akbıyık 2 bin 500 rakımlı Kayak Merkezinde yapımı devam eden ve yeni yapılacak yarımlarla ilgili incelemelerde bulundu.

Vali İdris Akbıyık, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Balık, Vali Yardımcısı Mustafa Dutruk, İl Jandarma Komutanı Vekili Albay Yavuz Öztürk ve İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu ile birlikte İlimiz merkezine yaklaşık 12 kilometre mesafede bulunan Kayak Merkezini ziyaret etti.

Vali Yardımcısı Mustafa Duruk ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Reşit Güldal tarafından karşılanan Vali Akbıyık, burada yapımı devam eden dörtlü telesiyej ve yeni yapılacak yatırımlarla ilgili incelemelerde bulunarak ilgililerden bilgi aldı.

1-20190408182903.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.