Vali Akbıyık karla mücadele çalışmalarını denetledi

Vali Akbıyık karla mücadele çalışmalarını denetledi

Hakkari Valisi/Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, karla mücadele çalışmalarını yerinde denetledi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Vali İdris Akbıyık, Belediye Başkan Yardımcısı Vali Yardımcısı Aziz Gölbaşı, Belediye Başkan Yardımcısı Mühendis Hamit Zibek Hakkari’nin yukarı Merzan Mahallesinde  belediye karla mücadele ekibi tarafından yürütülen çalışmaları yerinde denetlediler.

Vali Akbıyık, lapa lapa kar yağışı altında karla mücadele bölgesinde denetimlerde bulundu. Karla mücadele ekibi ile bir süre sohbet ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Türkiye’de en çok karın yağdığı ilin Hakkari olduğunu belirten Vali Akbıyık, 14 iş makinesi ve 40 yakın personel ile kent merkezinde karla mücadele çalışması yapıldığını söyledi.

Vatandaşların mağdur olmaması için 24 saat yolları açık tutuklarını ifade eden Vali Akbıyık, şu ana kadar çarşı merkezi ve ana arterlerden şehir dışına 3 bin 500 kamyon yakın kar taşıdıklarını belirtti.

1-20200217192730.jpg2-20200217192730.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.