Vali Akbıyık, Hakkari’nin kaderini değiştirecek proje çalışmalarını denetledi

Vali Akbıyık, Hakkari’nin kaderini değiştirecek proje çalışmalarını denetledi

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, İl Özel İdaresince kayak merkezinde yapılan otel, Seyir Tepesi ve Zap Vadisi Rekreasyon Alanı ve Sosyal Tesisleri Projesi çalışmalarını yerinde inceledi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

 Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık İl Özel İdaresi tarafından  kış sporlarının cazibe merkezi haline gelen 2 bin 800 rakımlı Mergabütan Kayak Merkezinde yapımı devam eden 5 yıldızlı ve 120 yataklı otel inşaatı ile genişletme çalışmaları süren kayak pisti alanında incelemelerde bulundu.

Vali Akbıyık daha sonra, vatandaşların Sümbül Dağı ve Zap Vadisinin eşsiz manzarası karşısında dinlenebilecekleri alanların oluşturulduğu şehrin girişindeki Seyir Tepesi inşaat sahasını denetledi.

Akbıyık son olarak, vatandaşların eğlenip vakit geçirebileceği dinlenme yerleri, çocuk parkları, bahçeler, restaurant ve kafeleri içinde barındıran Zap Vadisi Rekreasyon Alanı ve Sosyal Tesisleri Projesi çalışmalarını yerinde inceleyip ilgililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

2-20200920092819.jpg3-20200920092819.jpg4-20200920092819.jpg5-720.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.