Vali Akbıyık: Hakkari her şeyin en güzeline layık!

Vali Akbıyık: Hakkari her şeyin en güzeline layık!

Hakkari Gücü Spor Kulübü oyuncularına malzeme desteğinde bulunanan Vali İdris Akbıyık Hakkari'nin her şeyin en güzeline layık olduğunu söyledi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Hakkari Gücü Spor Kulübü oyuncuları Vali Akbıyık'ı makamında ziyaret ettiler.

Akbıyık, İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, Özel Hareket Şube Müdürü Şaban Bayar'ın eşlik ettiği 12 sporcuya spor malzemesi desteğinde bulundu.

Sporcular ile yakından ilgilenen Vali Akbıyık, bir çok branşta sporun gelişmesi çaba sarf ettiklerini belirterek, "Birçok spor branşlarında kurslar açıyor ve müsabakalar yapıyor.Türkiye ve Dünya Şampiyonu olan çocuklarımız var. Karateden,Judo'ya kadar her alanda çok önemli bir görev yapıyor. Buradan tüm sporcularımıza başarılar diliyoruz. Polis Gücünde görev yapan arkadaşlarımıza da başarılar dileriz. Hakkari her şeyin  en güzeline layık. İnşallah her alanda olduğu gibi sporda da hak ettiği yere Hakkarili çocukların sayesinde bu sporcuların sayesinde kavuşacaktır.''

2-20190717164613.jpg3-940.jpg

1-20190717164613.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.