Vali Akbıyık Gazetecilerle kahvaltıda buluştu

Vali Akbıyık Gazetecilerle kahvaltıda buluştu

 Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle kentte çalışan basın mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari Valiliği tarafından polis evinde verilen kahvaltı programına, Vali ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Nuri Öztürk, İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, kentte görev yapan yerel ve ulusal basın mensupları katıldı.

Vali Akbıyık, 10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Hakkari’de görev yapan gazetecilerle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, günü kutladığı gazetecilere görevlerinde başarılar diledi.

Programda basın mensupları ile sohbet eden Vali Akbıyık, Hakkari’nin tarihin en huzurlu dönemini yaşadığını, 2019 yılının Hakkari açısından başarılı bir yıl olduğunu, 2020 yılında ise bu trendin devam etmesini umduğunu ifade etti.

Hakkari’de hayata geçirecekleri projeler ile işsizliği bitirme noktasına getirileceğini anlatan Vali Akbıyık, ‘Engelleri Üreterek Aşıyorum' ve 'Hakkâri’de Geleneksel El Sanatlarının Modernizasyonu ve Ekonomik Yaşama Entegrasyonu’ projelerinin bu yıl hayata geçirileceğini kaydetti.

‘Hakkari Dönüşüm’ programının devam ettiğini ifade eden Vali Akbıyık, belediye olarak su sorunu ve alt yapı çalışmalarına öncelik verdiklerini, bakanlıklar nezdindeki girişimler ile Hakkari ve Yüksekova’ya ciddi yatırımların önünü açtıklarını söyledi.

Vali Akbıyık, Hakkari’nin katı atık projesinin ihalesinin yapıldığını, Organize Sanayi Bölgesinin önündeki engellerin kalktığını ve Yüksekova Şehir hastanesi projesinin devam ettiğini kaydetti.

Programın ardından Vali Akbıyık, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Nuri Öztürk ve İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın basın mensuplarına çeşitli hediyeler takdim ederken , Gazeteci Yazar Hakan Taş da gazeteciler adına Akbıyık, Öztürk ve Aydın’a idareciler günü nedeniyle birer kravat hediye etti.

7j8a7108---kopya.jpg3-20200110112719.jpg4-851.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.