Vali Akbıyık engellierin maçını izledi!

Vali Akbıyık engellierin maçını izledi!

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık Sümbül Engelliler Spor ile Erzurum Engelliler Spor Kulübü arasında oynanan müsabakayı izledi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu bünyesinde faaliyet gösteren Hakkari Sümbül Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı ligdeki mücadelesi devam ediyor.

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol 3. Ligi C Grubu’nda  eden Sümbül Engelliler Spor Kulübü ile Erzurum Engelliler Spor Kulübü arasında oynanan müsabakayı izledi.

Siyasi parti temsilcileri, kamu kurum ve kuruluş amirleri ve bazı sporseverin de izlediği müsabaka oldukça çekişmeli geçti. 

Rakibine karşı üstün bir oyun sergileyen Sümbül Engelliler Spor Kulübü, Erzurum Engelliler Spor Kulübü’nü 70-42 gibi farklı bir skorla yendi. 

Aldıkları galibiyetin sevincini yaşayan Sümbül Engelliler Spor Kulübü, puanını 13’e çıkartarak ligde ikinci sıraya yerleşti. 

Vali İdris Akbıyık Sümbül Engelliler Spor Kulübü’nü aldıkları galibiyetten dolayı kutlayarak bundan sonraki maçlarında da başarılar diledi. 

img_20191208_153428.jpgimg_20191208_153421.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.