Vali Akbıyık, belediyenin çalışmalarını denetledi

Vali Akbıyık, belediyenin çalışmalarını denetledi

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, kent merkezindeki proje ve asfalt çalışmalarını yerinde denetledi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Vali İdris Akbıyık, Merzan Mahallesinde yapımı devam eden Gulazüryan Sosyal Tesisler ile Bağlar Mahallesi Sanayi yolunda yapılan asfalt hazırlıkları çalışmalarını yerinde denetleyerek, çalışmalar hakkında belediye başkan yardımcısı Hamit  Zibek’ten bilgi aldı.

Kentin her yerinde çalışmaların olduğunu ve adeta şantiye halinde olduğunu ifade eden Vali Akbıyık,  Gulazüryan Sosyal Tesis çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Vali Akbıyık,” İki yıldır Hakkari’mizde çok güzel yatırımlar ve hizmetler yapılıyor. Hakkari Türkiye’nin cennet köşelerinden birsidir. Gulazüryan’daki sosyal tesislerde 2 katlı cafe Restoran, çocuk oyun alanları, yürüyüş parkuru, kent mobilyalar yer alacak. Vatandaşlarımız buraya gelerek aileleri ile birlikte gönül rahatlığı ile yeşilliklerin arasında temiz havanın tadını çıkartacaklar” dedi. 

1-20201016093740.jpg2-20201016093740.jpg3-20201016093740.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.