Urumiye Valisi Hakkari'de konsere katıldı

Urumiye Valisi Hakkari'de konsere katıldı

Türkiye ile İran arasındaki 50. Alt Güvenlik Komite Toplantısı için Hakkari'ye gelen Urumiye Valisi Alireza Molla Mohammedzade ve beraberindeki heyet,gün boyunca çeşitli etkinliklere katıldı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

İran İslam Cumhuriyeti Urumiye Valisi Alireza Molla Mohammedzade ve beraberindeki heyet, '50. Alt Güvenlik Toplantısı' için dün geldiği Hakkari'de çeşitli etkinliklere katıldı.

Hakkari Valisi İdris Akbıyık, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Nuri Öztürk, Yüksekova Kaymakamı Ramazan Kendüzler, İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu tarafından karşılanan İran heyeti valilikte düzenlenen ve basına kapalı gerçekleştirilen toplantıya katılmıştı. 

Vali İdris Akbıyık ve protokol üyelerinin de eşlik ettiği Urumiye Valisi Alireza Molla Mohammadizade ve beraberindeki heyet, 1701 yılında Hakkâri Beylerinden İbrahim Bey tarafından yaptırılan 2 katlı tarihi Meydan Medresesini gezdiler.

Heyet üyeleri daha sonra çarşı merkezinde esnafları ziyaret ettiler. 

Urumiye Valisi Alireza Molla Mohammadizade ve beraberindeki heyet Rengi Hakkari Sanat Topluluğu'nun Kent Park'ta verdiği mini konsere katıldılar.

Heyet üyeleri geç saate kadar süren programın ardından Hakkari'den ayrıldı.

FOTOĞRAFLAR: HAKKARİ VALİLİĞİ

foto-galeri-icin-tiklayiniz-005.png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.