Urfa’ya 'normalleşme' yaramadı!

Urfa’ya 'normalleşme' yaramadı!

Urfa’da, "normalleşme" adımlarının atılacağına dönük açıklamaların ardından şimdiye kadar 52 bina, 7 mahalle, 1 sokak ve Organize sanayi sitesinde 1 firma karantinaya alındı.

Urfa’da son günlerde koronavirüs (Kovid-19) vaka sayısında ciddi artış yaşanıyor. Söz konusu vaka artışlarının, “normalleşme” adımlarının atılacağı yönündeki söylemlerin ardından yaşanması dikkati çekti. Urfa Valiliği il Hıfzıssıhha Kurulu, 15 Mayıs ile 24 Mayıs tarihleri arasında kentin 9 ilçesine bağlı mahallelerde toplam 52 bina, 7 mahalle, Organize Sanayi Bölgesi’nde 1 firma ve 1 sokağın karantinaya alındığını duyurdu. 
 
Kenttin Haliliye, Eyyubiye, Siverek, Viranşehir, Karaköprü, Birecik, Suruç, Akçakale ve Harran ilçelerinde 14 gün süre ile karantinaya alınan söz konusu bina ve mahallelerde toplam kaç vaka olduğu sayısına dair ise herhangi bir bilgi paylaşılmadı. (MA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.