Urfa'da bir günde 72 vaka

Urfa'da bir günde 72 vaka

Urfa’nın 10 ilçesinde 72 adres karantinaya altına alındı.

Urfa’nın Eyyubiye, Haliliye, Karaköprü, Birecik, Hilvan, Siverek, Viranşehir, Bozova, Ceylanpınar ve Suruç ilçelerinde 72 adres koronavirüs (Covid-19) test sonucu pozitif çıkması üzerine 14 gün süreyle karantinaya alındı.

Urfa Valiliği İl Hıfzıssıhha Kurulu tarafından dün (26 Haziran) için karantinaya alınan yerler hakkında şu ifadelere yer verildi: “Yapılan filyasyon çalışmaları sonucunda Covid-19 pozitif tespit edildiğinden Covid-19 pozitif hastanın evden ayrılışından 14 gün sonrasına kadar Eyyübiye İlçemizde 11, Haliliye İlçemizde 27, Karaköprü İlçemizde 12, Birecik İlçemizde 2, Hilvan İlçemizde 6, Siverek İlçemizde 2, Viranşehir İlçemizde 9, Bozova, Ceylanpınar ve Suruç İlçelerimizde de birer farklı adreste karantina tedbiri uygulanmasına karar verilmiştir.” 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.