Twitter'dan Başbakan'a 'Ben yokum' yanıtı

Twitter'dan Başbakan'a 'Ben yokum' yanıtı

Erdoğan'ın “Milletimiz 'tamam' derse ancak o zaman biz kenara çekiliriz” sözlerine sosyal medyadan gelen T A M A M yanıtının ardından Twitter kullanıcıları bu kez Yıldırım'ın "81 milyon arkamızda" sözlerine yanıt verdi: Ben yokum.

Erken seçim tarihi verilmesinin ardından AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Şayet bir gün milletimiz 'tamam' derse ancak o zaman biz kenara çekiliriz" sözleri ardından "T A M A M" etiketi Twitter'da Türkiye ve dünya gündeminde ilk sıraya yerleşmişti. 

Erdoğan ardınadn 11 Mayıs'ta Ankara'daki AKP Gençlik Kolları Kongresi'nde, "Sevgili gençler, sıkıldınız biliyorum" ifadelerini kullanmış.  Twitter'da bu kez de  "S I K I L D I K" etiketi açılmıştı. 

İlk sıraya yerleşti

Twitter bu kez seçim kampanyasının Erzurum ayağında "Arkamızda 81 milyonun desteği var" ifadelerini kullanan Başbakan Binali Yıldırım'a yanıt geldi. 

Akşam saatlerinde bu cümleye cevaben başlayan "benyokum" etiketi kısa sürede Twitter Türkiye gündeminde ilk sıraya yerleşti. 

Pazar gününün ilk saatlerinde ilk sıradaki yerini koruyan etiketin altına gelen yorumlardan bazıları şöyle:

 

 

 

 

Binali Yıldırım 81 Milyon arkamda demiş #Benyokum bi de oğluna soralım Singapur'dan gelince.

 

Binali Yıldırım’a göre;
81 milyon dualarıyla birlikte arkalarındaymış.
Peşin olarak söyleyeyim.
BEN YOKUM ARKADAŞ..#Benyokum

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.