Tutuklu 17 avukatın tahliyesine karar verildi

Tutuklu 17 avukatın tahliyesine karar verildi

Çağdaş Hukukçular Derneği ve Halkın Hukuk Bürosu üyesi, 17 tutuklu avukatın tahliyesine karar verildi. Avukatlar hakkında adli kontrol şartı getirildi.

Evrensel gazetesinden Cansu Pişkin’in haberine göre, ÇHD ve HHB üyesi 20 avukatın yargılandığı davanın duruşması, Silivri Cezaevi Kampüsü’nde görüldü.

Duruşmaya tutuklu avukatlar, Ahmet Mandacı, Aycan Çiçek, Ayşegül Çağatay, Aytaç Ünsal, Barkın Timtik, Behiç Aşçı, Didem Baydar Ünsal, Ebru Timtik, Engin Gökoğlu, Naciye Demir, Özgür Yılmaz, Selçuk Kozağaçlı, Süleyman Gökten, Şükriye Erden, Yağmur Ererken, Yaprak Türkmen, Zehra Özdemir ve tutuksuz avukat Ezgi Çakır katıldı.

Duruşmayı aralarında CHP Milletvekili Sera Kadıgil, eski CHP Milletvekili Şenal Sarıhan ile Brüksel Barosu’ndan gözlemcilerin de bulunduğu çok sayıda kişi izledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.