Türkiye'den İsrail'e ilk ziyaret Şubat ayında

Türkiye'den İsrail'e ilk ziyaret Şubat ayında

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Türkiye'nin Şubat ayında İsrail'i ziyaret edeceğini söyledi.

Bozdağ, İsrail ve Türkiye arasında yaşanan gerilimli ilişkiden sonra yapılacak olan bu ilk ziyaretin 7 -8 Şubat'ta yapılmasının planlandığını söyledi.

Bir televizyon programa konuk olan Bozdağ, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Mecliste devam eden anayasa oylamalarına da değinen Bozdağ, OHAL devam ederken anayasa yapılması eleştirilerine de değinerek, "OHAL devam ederken anayasa yapılır. Türkiye'yi OHAL sürecine getiren terör örgütünün devletten ayıklanması için yapılıyor bu. Sokakta gündelik hayatı OHAL öncesine göre değiştiren hiçbir şey olmadı. Terör örgütleri ve onlarla birlikte iş yapanlar için etkisi oldu." dedi.

 FETÖ soruşturmalarına değinerek soruşturma kapsamında aranan kilit isimlerden biri olduğu söylenen Adil Öksüz'le ilgili son duruma da değinen Bozdağ, "Adil Öksüz'ü birilerinin sakladığını düşünüyorum. Kaçırmak için uygun zamanı kolluyorlar" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.