Türkiye voleybol erkekler 2. Ligi!

Türkiye voleybol erkekler 2. Ligi!

Hakkâri Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Erkekler 2. Ligi 6. Grup’ta mücadele eden Hakkâri Gençlik ve Sportif Faaliyetler Kulübü ve Cizre Gençler Birliği Spor Kulübü arasında oynanan müsabakayı izledi.

Vali Cüneyit Toprak, eşi Dr. Funda Toprak, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Balık, Adalet Komisyonu Başkanı Sezgin Kuruyamaç, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ferdi Konkmaz, Hakkari Baro Başkanı Av. Zeydin Kaya, İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğu ve Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Semih Doğan ile birlikte müsabakanın oynandığı Anadolu Lisesi Kapalı Spor Salonu’nda Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Reşit Güldal ve sporcular tarafından karşılandı.

Kamu kurum ve kuruluş amirleri, öğrenciler ve çok sayıda sporseverin de izlediği müsabaka oldukça çekişmeli geçti.

  Ligin ilk maçında sahasında konuk ettiği rakibi Cizre Gençler Birliği Spor Kulübü’ne karşı üstün bir oyun sergileyen Hakkâri Gençlik ve Sportif Faaliyetler Kulübü müsabakayı 3-1’lik setle kazandı.

Vali Toprak, Hakkâri Gençlik ve Sportif Faaliyetler Kulübü’nü aldıkları galibiyetten dolayı kutlayarak bundan sonraki maçlarında da başarılar diledi.

s-3-(1).jpgs-5-002.jpgs-1-001.jpg

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.