Türkiye birincisi Hakkarili Ronahi Kaya karnesini böyle aldı

Türkiye birincisi Hakkarili Ronahi Kaya karnesini böyle aldı

Deneme sınavında tüm soruları cevaplayan Türkiye birincisi olan Bağışlı Mehmetçik İlk Öğretim Okulu Öğrencisi Ronahi Kaya karnesinin alkışlar arasında aldı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari Bağışlı Mehmetçik İlk Öğretim Okulu 3. Sınıf öğrencisi Ronahi Kaya tarihinde yapılan deneme sınavında bütün soruları cevaplayarak Türkiye birincisi oldu. 

Sınıfında, okulunda ve Hakkari’de birinci olan Ronahi Kaya’nın aynı zamanda Türkiye birincisi olması Bağışlı Mehmetçik İlk Öğretim Okulunda farklı bir heyecana neden oldu. 

Bağışlı Mehmetçik İlk Öğretim Okulunun bahçesinde karne töreni düzenlendi. Köy muhtarı ihtiyar heyeti ve karakol komutanın katıldığı törende 3/A sınıfı öğrencisi Ronahi Kaya karnesini arkadaşlarının alkışları ve sevinç gösterileri arasında aldı. 

Okul müdürü öğrenciye karnesi ile birlikte Kitap seti hediyesini verdi.

8bc4dbc7-a8e1-4da8-a80f-d2b413a527da.jpgb66c1af7-d2f6-472c-ac2c-3c9aec7eb661.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.