Turkcell Can İletişim ile iletişimde kalalım!

Aradığını bulduğun, kalitesine güvendiğin, seni mutlu eden, iyi hissettiren her şey Turkcell Can İletişim’de. Bütün fırsatlar için bize uğrayın

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Bir süre önce Gazi Mahallesi Çölemerik Caddesi AHS karşısındaki Belediye Dükkânlarında hizmet vermeye başlayan Turkcell Can İletişim birçok üründe inanılmaz fırsatlar sunuyor.

7-001.jpg

İletişim sektöründe müşteri memnuniyeti ilkesi ile yola çıktıklarını söyleyen Turkcell Can İletişimin işletmecisi Çimen Can deneyimli ekibi ile Hakkari halkına hizmet verdiklerini söyledi.

1-002.jpg

Türkcell Can İletişim ile bütün cihaz alımlarınızda 3, 6 ve 12 ay taksit imkanı sunuyor.

 Yeni hat alanlara şarj ve kulaklık hediye edilirken, tüm telefon aksesuarlarında indirim fırsatını kaçırmayın.

3-002.jpg

6-001.jpg

Veliler dikkat! Artık tablet almak daha kolay! 2021 – 2022 eğitim öğretim sezonuna özel tablet almak isteyen sevgili veliler tabletin ilk taksiti bizden.

Bitmedi bize uğrayın hayatınıza kolaylık girsin! Fatura ödeme derdine düşmeyin. Elektrik, doğalgaz ve su faturalarınızı ödeme kolaylığı sağlıyoruz.

Türkcell Can İletişim ile iletişimde kalalım.

9-001.jpg

5-002.jpg

8-001.jpg

4-002.jpg

2-002.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.