Türk-İş Hakkâri İl Temsilcisi Çatal'ın 1 Mayıs mesajı

Türk-İş Hakkâri İl Temsilcisi Çatal'ın 1 Mayıs mesajı

Yarın 1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramı! Hakkari Türk-İş Hakkari İl Temsilcisi Murat Çatal, 1 Mayıs İşçi Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Türk-İş Hakkari Şube Temsilcisi Murat Çatal, 1 Mayıs işçi ve emekçiler tarafından dünya çapında kutlanan, birlik, dayanışma ve haksızlıklarla mücadele günü nedeniyle bir mesaj yayınladı. 

Çatal mesajında, "Haksızlıkların, eşitsizliklerin, adaletsizliklerin ve ezilmenin olmadığı, emeğin sömürülmediği, aydınlık, eşit ve güzel bir dünyayı göreceğimiz günlerin geleceği umuduyla, 1 Mayıs’ın, anlamına yakışır bir şekilde dostluk ve dayanışma havasında kutlanmasını dileyerek, başta işçi, memur ve emekçiler olmak üzere bütün milletimizin Emek ve Dayanışma Günü'nü kutluyorum" ifadelerine yer verdi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.