Turan Ailesinden teşekkür mesajı

Turan Ailesinden teşekkür mesajı

İran’da bulunduğu sırada geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Çukurcalı Avukat ve İş adamı Fatih Turan’ın ailesi acılarını paylaşanlar için teşekkür mesajı yayınladı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

7 Ocak Cumartesi günü İran’ın Urmiye kentinde kaldığı otelde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden ve Çukurca’da toprağa verilen Avukat ve İş Adamı Fatih Turan’ın ailesi Hakkari Objektif Haber aracılığı ile acılarını paylaşan herkese teşekkür etti.

Beklenmedik bir şekilde hayatını kaybeden ve aile başta olmak üzere bütün kenti yasa boğan Avukat Fatih Turan’ın ailesi mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Çok değerli Hakkari halkı; canımız, ciğerimiz Fatihimizi ummadık bir zamanda kaybettik. Meğerse sadece biz değil herkes onu çok seviyormuş. Fatih’in hayatını kaybetmesinin ardından Urmiye’ye gelerek cenazemizle ilgilenen; soğuk havaya rağmen sınır kapısında cenazemizi bekleyen;  cenazemizi Çukurca’ya getirirken, son yolculuğunda bizi yalnız bırakmayan; taziyemiz boyunca yanımızda bulunan; acımızı paylaşan; başta Hakkari; Yüksekova, Şemdinli; Çukurca; İran, Irak, çevre il ve ilçelerden gelen halkımız olmak üzere, taziyemizde bizzat bulunan; yakın dostları avukat arkadaşları; taziyemize gelemeyip acımızı telefon ve mesajlar yolu ile paylaşan tüm eş dost ve akrabalarımıza teşekkür ederiz.  Turan ailesi olarak bu ilgi ve alakanız nedeniyle minnettar ve müteşekkiriz; tarifi olmayan acımız sizlerin desteği ile hafifledi. Allah hepinizden razı olsun.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.