TÜMKİAD İl Başkanlığına  Sadettin Duran atandı

TÜMKİAD İl Başkanlığına Sadettin Duran atandı

Tüm Kalkınma ve Girişimci İşadamları Derneği (TÜMKİAD) Hakkari İl Başkanlığına İşadamı Sadettin Duran atandı. Duran,

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

İstanbul Elit Vorld Eurupe Otelde düzenlenen TÜMKİAD İl Başkanları ve İş Adamları toplantısında derneğin Hakkari İl Başkanlığına İş adamı Sadettin Duran getirildi. 

Toplantıda kısa bir açıklama yapan genç işadamı Sadettin Duran, TÜMKİAD Türkiye’nin geleneklerine bağlı yenilikçi bir iş insanı organizasyonu olduğunu söyledi.

TÜMKİAD'ın yurtiçi ve yurt dışı yatırım ve pazar araştırması yapan bir oluşum olduğunu belirten Duran, " Üyeler arasında dayanışma sağlar ve üyeleri için katı bürokrasi ile savaşır. Bizim ihale ve çıkar ilişkilerimiz olmaz. Her siyasi  partiye eşit mesafede duran ve halkın çıkarlarını ön planda tutan bir oluşumuz. İstanbul’da düzenlenen TÜMKİAD’ın İşadamları toplantısında Hakkari’nin Irak ve İran ile komşu olması ve aynı zamanda sınır kapılarının mevcut olması Hakkari’ye ayrı bir önem atfedildi" dedi.

Türkiye genelinde hızla büyüyen kısa bir dönemde binlerce üyeye kavuşan yurt içinde ve yurt dışında ticari ilişkilere ve anlaşmalara imza atan TÜMKİAD Hakkari genelin de de yoğun talebin olduğuna dikkat çeken Duran, "İl Başkanlığına beni layık görmeleri nedeniyle Genel Başkanımıza ve yönetim kuruluna ayrıca teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Asıl hedefinin Hakkâri’ye dışarda yatırımcı çekmek olduğunu ifade eden Duran, " Asıl hedefimiz Hakkari'mize dışarıdan yatırımcı çekmektir. Böylece üretime geçerek gençlere istihdam sağlamaktır. İlimiz genç işsizlik oranın en çok olduğu kentlerin başında gelir. Ayrıca her üç gencimizden ikisi maalesef batıya göç ediyor. Amacımız işsizlik nedeniyle artan göçün önüne geçmektir. Şahsım olarak inisiyatif almaya hazırım, komşu ülkelerle ticaret yapmak isteyen reel sektördeki arkadaşlarımızın çalışmalarımıza katılmalarını bekliyorum”

duran.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
3 Yorum