Tüm okul kıyafetleri Ege Giyim'de

Tüm okul kıyafetleri Ege Giyim'de

2021 -2022 eğitim öğretim sezonu öncesi İlkokul, Ortaokul ve Lise Öğrencilerinin okul kıyafetlerini Ege Giyim Mağazası’nda bulabilirsiniz.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Yıllardır Hakkari’de iki farklı şubesi ile hizmet veren Ege Giyim Mağazası 2021 - 2022 eğitim öğretim sezonunun başlamasına kısa süre kala okul kıyafetlerini getirdi. 

Okulların açılması beklenen 6 Eylül tarihi öncesi okul kıyafeti telaşına düşen veliler için kaliteli ve uygun fiyata okul elbisesi bulma imkanı sunan Ege Giyim'de ilkokul, Ortaokul ve Liseye giden bütün öğrencilerin kıyafetleri bulunuyor.

2.jpg

Ege Giyim Mağazası sahibi Aydın Ege, yılların deneyimi ile okul kıyafetleri sektöründe kalite ve uygun fiyat dengesini tutturduklarını ve okul kıyafetleri denince akla Ege Giyim Mağazası geldiğini söyledi.

7.jpg

Okulların 6 Eylülde açılmasını büyük bir umutla beklediklerini söyleyen Ege “Giyim mağazamızda tüm okul kıyafetleri başta olmak üzere bay, bayan ve çocuk ürünleri bulunuyor. Sevgili öğrenciler ve veliler tüm okul kıyafetlerini mağazamızda bulabilirsiniz'' İfadelerini kullandı.

dsc-5581.jpg

Adres: Yeni Hükümet Konağı Yanı Valto İş Merkezi / HAKKARİ

İkinci Şube: Cumhuriyet Caddesi VEDAŞ Karşısı / HAKKARİ

İLETİŞİM: 0544 477 91 82

etek.jpg

5.jpg

1.jpg

3.jpg

4.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.