Tüm-İş Konfederasyonu Genel Başkanı Şahin'in Yüksekova temasları

Tüm-İş Konfederasyonu Genel Başkanı Şahin'in Yüksekova temasları

Tüm-İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Şahin, Doğu Güneydoğu Anadolu turu kapsamında Yüksekova ilçesinde bir dizi temasta bulundu.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesindeki illerde çeşitli temaslarda bulunan Tüm-İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Şahin, Hakkari'nin Yüksekova ilçesine geldi.

Şahin, Yüksekova temasları kapsamında Tüm - iş Konfederasyonu Van il başkanı Taner Dilce,Tüm -İş  Konfederasyonu Hakkari İl Başkanı Perviz Geçirgen ve Yönetim kurulu ile beraber Esendere Belediye Başkanı Dırbaz Büyüksu, Büyükçiftlik Belediye Başkanı Rüştü Zeydan'ı makamında ziyaret ederek her iki başkandan çalışmaları hakkında bilgi aldı. 

Büyüksu ve Zeydan da ziyaretleri nedeniyle Başkan Şahin'e teşekkür etti. 

Şahin ve beraberindeki Tüm - iş Konfederasyonu Van il başkanı Taner Dilce, daha Yüksekova'da yeni kurulan Hakkari Tüm- İş Konfederasyonu ve Tüketiciler Birliği Derneği yönetimini ziyaret etti.

1-20210114220743.jpg2-20210114220743.jpg3-20210114220743.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
2 Yorum