'Trump'tan büyük kaçış' için 857 başvuru

'Trump'tan büyük kaçış' için 857 başvuru

İsveçli bir reklam ajansının 'Trump’tan Büyük Kaçış' sloganı ile bir kişilik açık pozisyon için verdiği iş ilanına toplam 857 ABD'li başvurdu.

Round & Round isimli İsveçli reklam ajansı ABD’deki başkanlık seçimleri öncesinde verdiği iş ilanında "Trump’tan büyük kaçış – Siz yeni bir ülke arıyorsunuz, biz yeni bir yetenek arıyoruz" sloganını kullandı.
Donald Trump’ın Kasım 2016'daki seçimi kazanması sonrası 600 dolayında olan iş başvurusu sayısı Trump’ın başkanlığı devraldığı dün itibariyla 875’e ulaştı.

İlanlarına bu kadar yoğun bir ilgi beklemediklerini belirten ajans yetkilisi Nahir Aslan ‘"Bir tek iş için 857 başvuru aldık. Bu bizim için harika ama dünya için üzücü bir durum. Kampanyanın sonucu çok dikkat çekici" diye konuştu.

Aslan bütün başvuruları incelemenin biraz zaman alacağını belirterek "Bu insanların ortak noktası değişim isteyen, Trump’ın başkan olduğu bir ülkede yaşamak istemeyen kişiler olmaları" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.