Trump: Türkiye'den, varsa ses ve görüntü kayıtlarını istedik

Trump: Türkiye'den, varsa ses ve görüntü kayıtlarını istedik

ABD Başkanı Trump, gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın kaybolması nedeniyle Suudi Arabistan'dan uzaklaşmak istemediklerini belirtti. Trump, "Türkiye'den, eğer varsa ses ve görüntü kayıtlarını istedik" dedi.

ABD Başkanı Donald Trump, gazeteci Cemal Kaşıkçı’nın kaybolmasıyla ilgili açıklama yaptı. Trump, “Kaşıkçı meselesi yüzünden Suudi Arabistan’dan uzaklaşmak istemiyoruz” dedi. Trump, Türkiye’den varsa ses ve görüntü kayıtlarını istediklerini ifade etti.

ABD Başkanı Donald Trump, Fox Business’a konuştu. Trump, Cemal Kaşıkçı’nın kaybolması nedeniyle Suudi Arabistan’la uzaklaşmak istemediklerini söyledi. Trump, Kaşıkçı’nın kaybolmasına Suudi Kraliyet üyelerinin dahil olmadığını umduğunu belirtti.

Trump, “Türkiye’den, eğer varsa ses ve görüntü kayıtlarını istedik” dedi. Trump, terörle mücadelede konusunda Suudi Arabistan’a ihtiyaç duyduklarını da dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.