'Trump karşıtı protestolara katılanlara ayda 2.500 dolar ödeniyor'

'Trump karşıtı protestolara katılanlara ayda 2.500 dolar ödeniyor'

Cumhuriyetçi Donald Trump'ın ABD'nin 45. başkanı seçilmesi ardından düzenlenen protesto gösterilerine katılanlara ayda 2.500 dolar ödeme yapıldığı ortaya çıktı.

Washington Times gazetesinin haberinde, Demand Protest adlı şirketin onlarca kentte Trump karşı protestolara katılanlara 2.500 dolara kadar ödeme yapıldığı öne sürüldü.

‘MAAŞ' İÇİN 6 EYLEM ŞART

Bunun yanı sıra göstericilere katıldıkları her eylemde saat başına 50 dolar ödeme yapıldığı kaydedilen haberde, göstericilerin 'maaş' alabilmek için yılda en az altı eyleme katılmak zorunda oldukları vurgulandı. Daha önce protestolardan bazılarının Demokrat başkan adayı Hillary Clinton'a sempatisini gizlemeyen yatırımcı George Soros'un sponsorluğunu yaptığı gruplar tarafından organize edildiği belirtilmişti. Trump, yarın başkent Washington'da düzenlenecek görkemli bir devir-teslim töreniyle görevi Başkan Barack Obama'dan resmen devralacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.